Top 5 Beste Powerbanks

Een powerbank is een erg populair product en biedt veel voordelen voor elke eigenaar van een smartphone, tablet, laptop of ander elektronisch apparaat. Met dit apparaat is het namelijk mogelijk om je smartphone zonder stopcontact op te laden en ook op elke plek. De meeste mensen gebruiken hun smartphone of ander eigendom vrij intensief en om die reden is de batterij snel leeg. Met de powerbank kan je de smartphone weer opladen en weer met een volle accu verder gaan. Er zijn een aantal powerbanks die erg gewild zijn onder het publiek. Hieronder wordt een opsomming gemaakt van een vijftal powerbanks die vaak verkocht worden en een aantal belangrijke voordelen bieden.
Verder lezen

De nieuwe iPhone

Apple heeft goed ingespeeld op de marktsituatie en de kansen van de markt. Door een goedkopere variant van de iPhone generatie te produceren kunnen ze zich richten op mensen met een lager besteedbaar inkomen dan gemiddeld.
Verder lezen

De nieuwe iPhones; ze blijven kwetsbaar

In september zijn de nieuwe iPhones op de markt gekomen. Het gaat om de iPhone 5S en om de goedkopere variant de iPhone 5C. Beide iPhones verschillen niet veel met de iPhones die al op de markt zijn. Dit heeft zo zijn voor- en nadelen, sommige mensen hadden gehoopt dat de nieuwe iPhones een stuk minder kwetsbaar zouden zijn.
Verder lezen

Smartphone innovaties ontzien accu

Weinig branches investeren zoveel in innovatieve nieuwe technologieen als de markt voor smartphones. Zo gingen we in een paar jaar tijd van zwart-wit schermen naar full color HD schermen, en werden telefooncamera’s geupgrade van 2 megapixels naar 41 megapixels (Nokia Lumia 1020).
Verder lezen

iPhone hoesjes

Uiteraard wilt u de beste bescherming voor uw toestel. Het is immers zonde wanneer u toestel een smak op de grond maakt en het scherm barst of het toestel begint te haperen. Daarnaast beschermt u uw iPhone tegen onder andere afkalvende randjes, schade door weersinvloeden en vuil in de cameralens of onder het scherm.
Verder lezen

Waar komt de iPhone vandaan?

De Iphone is gelanceerd in 2007 door Apple. De geavanceerde Smartphone is een combinatie van mobiele telefoon, PDA en Ipod. U kunt met een iPhone onder andere bellen, sms’en, muziek luisteren, foto’s en video’s maken en bekijken, games downloaden en spelen en mailen en internetten.

Verder lezen